Tee-se-itse Vuokraus

Mikäli sinussa on hieman tee-se-itse -miestä tai -naista tai tunnet otsonoinnin, on sinulla vaihtoehtona vuokrata tarvitsemasi laitteistot.
Villen Otsonointi antaa selkeät ohjeet ja auttaa sinua toimimaan oikein. Laitteet ovat ammattilaatua, myös tehonsa suhteen. Voit aiheuttaa itsellesi vaaran, jos toimit ohjeiden vastaisesti. Kun seuraat Villen Otsonoinnin tarkkoja ohjeita, selviät hommasta turvallisesti ja kohteesi raikastuu. Oli se sitten vene, auto tai vaikka koko asunto.

Villen Otsonointi vuokraa sinulle esimerkiksi:
* 1-2 kpl 14 000 mg/h laitetta. Yksi laite riittää useimmiten. Tehokkain, jonka voit itse ostaa kuluttajakaupasta, on usein 1/20 - 1/30 tämmöisen hirmun tehosta. Usein kuluttajalaite on max 300 mg/h.
* Teollisuustuulettimen ilmanvaihtoon ja otsonoinnin tehostamiseen Jotkut kohteet hyötyvät tästä otsonoinnin tehostamisesta suuresti. Tuulettimella kierrätetään otsonia, jotta se mahdollisemman tehokkaasti pystyisi pommittamaan kohdetta otsonilla.
Lisäksi vuokrattavana on erikoisempia laitteita esimerkiksi altaan tai kaivon otsonointiin. Näillä voidaan myös otsonoida tiukkoja rakoja ja vaikeapääsyisiä kohteita.
Jos sinun on pakko olla otsonoitavassa tilassa enemmän kuin 15 minuuttia, sinun on käytettävä kaasunaamaria. Laitteissa on ajastimet, jatkuva käynti ja kaksi eri tehotasoa. Laitat laitteen päälle ja poistut tilasta. Kun on valmista, menet ja sammutat laitteen (tai se on jo sammunut ajastimella). Usein asia on näin helppo.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeestasi ja etsitään sinulle hyvä ratkaisu. Kuule Villen Otsonoinnin ehdotus ja päätä miten haluat edetä ja milloin. Hinnat ovat erittäin sopivia mutta pitää varmistaa, että laitteet ovat vapaita kun tarvitset ne.

Kohteessa pitää olla sähkö saatavilla. Normi sähköpiste riittää ja kulutus on kohtuullinen < 150 w.

Valitse "Ota yhteyttä" lomake ja etene siitä. Pääkaupunkiseudulla tyypillinen tapa on, että laitteet tuodaan sovittuun kohteeseen sovittuun aikaan, annetaan ohjeistus ja haetaan laitteet pois esim. samaan aikaan seuraavana päivänä. Ei haittaa vaikka hoidat naapurin auton samalla kun kerran aloit hommaan (saatpa naapurinkin tyytyväiseksi). Sinä vastaat laitteesta ja odotamme, että kohtelet sitä kuin omaasi. Laite on herkkä sisukseltaan, vaikka onkin vankassa rosterikuoressa.

Tyypillinen hinta on 60-195 euroa ja se sisältää laitteen paikalle sinun kohteeseesi pääkaupunkiseudulla. Tällä kustannuksella suurin osa kohteista hoituu kunnolla. Usein jää aikaa hoitaa vaikka luistimien ja nyrkkeilyhanskojen desinfiointi samalla kertaa. Mitä kohteita sinä keksit? Ei ainakaan tule kalliiksi. 

 Paina "Ota yhteyttä" sivun vasemmasta laidasta.