Otsonointipalvelu

Villen Otsonointi tekee lähes kaikki otsonoinnin työt mitä tyypillisesti tarvitsee.

Esimerkkejä kohteista, joita on menestyksekkäästi hoidettu:
- Purjeveneet
- Moottoriveneet
- Kerrostaloasunnot
- Omakotitalot
- Kellarit
- Ullakot
- Autot
- Kengät ja vaatteet (desinfiointi ja raikastaminen)
- Urheiluasut ja -välineet
- Saunat
- Pesuhuoneet
- Viihdelaitteet
- Altaat ja kaivot

Ongelmana on ollut:
- Tunkkainen haju (veneissä kannattaa desinfioida sisätilat otsonilla niin on mukavampi raikas kesä)
- Homeen haju ja itse homeitiöt
- Tarve desinfioida vaatetavaraa
- Tarve desinfioida saunatilat
- Kemikaalihaju kellarissa
- Tupakoinnin jättämä haju
- Urheiluvälineiden desinfiointi
- Eläimiin liittyvä haju
- Samea vesi lammessa

Laitteemme riittävät hyvin noin 500 m2 tiloihin asti desinfiointi, viruksien, homeitiöiden ja bakteerien tappamiseen ja siitä hieman isompiinkin tiloihin kun halutaan vain raikastaa tilat (= poistaa olemassa oleva haju).

Ota yhteyttä valitsemalla "Ota yhteyttä" sivun vasemmasta laidasta.

Tyypillinen hinta on hyvin kohtuullinen. Normaalioloissa 40 euroa ensimmäisestä tunnista ja 20 euroa seuraavista. Keskimääräinen vene hoituu 6 (pienempi) - 12 (suurempi) tunnissa. Kerrostaloasunto on usein hoitunut alle 400 eurolla.
Jokainen kohde sovitaan erikseen ja kustannukset menevät työmäärän mukaan. Edullisimmillaan päästään silloin, kun työ ei vaadi paljon henkilötyötä vaan annetaan koneiden hoitaa homma. Pääkaupunkiseudulla ei yleensä ole tarvinnut veloittaa matkakuluja tai matka-aikaa ollenkaan. Tarkoituksemme on tehdä palvelumme ja niiden tulokset tutuiksi mahdollisimman monelle. Kerrot varmasti ystävillesikin, kun sinua palvellaan hyvin ja tulokset ovat toivottuja. Näin hankimme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Ehkä tänä vuonna tarvitset veneen otsonoinnin ja kenties autotallisi lattialle kaatuu seuraavana vuonna bensaa. Toivomme, että Villen Otsonointi auttaa silloinkin.

Paina siis "Ota yhteyttä" niin siitä se homma lähtee. Kuuntele mikä olisi Villen Otsonoinnin ehdotus pulmaasi ja valitse sitten. Emme usko että petyt tarjoukseemme!