Luonollinen otsoniöljy - vain otsonoitua oliiviöljyä, ei mitään muuta

Villen otsonointi ei enää tuota otsoniöljyä, mutta tarjoaa siitä tietoa. Mikäli ole kiinnostunut, suosittelemme kokeilemaan.

Sopii koko perheelle

Otsoniöljy on vanha keksintö. Sitä käytetään erityisesti desinfioivana ja syväpuhdistavana aineena iholle. Se tekee ihosta kimmoisan ja pehmeän. Se on erityisen paljon käytetty akneiholle ja iholle, joka altistuu sieni-infektioille, koska otsoni on hyvin vahvasti oksidoiva aine. Otsoni hapettaa jopa klooriakin tehokkaammin ilman kloorin haittoja. Otsoni tappaa bakteereja, viruksia sekä home- ja sieni-itiöitä.

Moni käyttää otsoniöljyä kauneusvoiteena esimerkiksi ennen saunomista tai yöksi. Otsonilla on voimakas ominaistuoksu, jota on vaikea kuvata. Tuoksu poistuu, kun otsoni pääsee imeytymään ja vaikuttamaan. Itse asiassa otsonikin hajoaa tavalliseksi hapeksi toimiessaan ihossa. Lopulta ihoon jää pelkästään happea, joka on hyväksi iholle.

Kun käytät otsoniöljyä, käytä sitä riittoisana ohuelti tai jos on paha kohde niin paksummin ja sen jälkeen peset sen pois kevyesti. Kokonaan ei kannata pestä pois, jollet halua. Seuraavana päivänä iho on kaunis, terveempi ja kimmoisan pehmeä. Kumppanisi huomaa varmasti.
Hyvälaatuisen otsoniöljyn tunnistaa siitä, että se on geelimäistä ja vaalean harmaata, joskus myös täysin valkoista. Silloin siihen on kyllästynyt riittävästi otsonia. Markkinoilla on myös miedompia tarjolla. Jos haluaa miedompaa, sitä voi laittaa ohuemmin.

Hyvä otsoniöljy - vaalea ja geelimäinen

Otsoniöljy säilyy vuodenkin jääkaapissa, missä se on paras säilyttää. Voit myös säilyttää muussa viileässä tilassa tai pakkasessa.

Otsoniöljyä voidaan käyttää koko kehon alueella, paitsi silmän aluetta pitää välttää, koska aine vahvuutensa vuoksi ärsyttää silmiä. Aine on täysin luonnollista ja sitä voi vaaratta jopa syödä vaikka sitä emme toki suosittele.

Otsoniöljyä käytetään myös hierontaöljynä urheiluhieronnassa, koska se on miellyttävä hierontavoide ja samalla se luovuttaa happea suoraan lihaksiin, kun otsoni imeytyy. Hieronnassa pitää kuitenkin huomata, että otsonilla on vahva erityistuoksu, joka poistuu kokonaan, kun aine on joko imeytynyt tai pesty pois.

Jos haluat saada vaikkapa kauniit pehmeät kädet tai sääret tai sinulla on ikävä akneinen kohta ihossa tai haluat vain erityisen hyvän urheiluhieronnan niin kaikkiin löytyy vastaus samasta purkista.

Otsoniöljystä (ozone oil, ozonated olive oil) on paljon tietoa netissä ja englanninkielellä myös kliinisiä tutkimuksia aiheesta.